Σελίδες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ό Άλέκος Άλεξανδρής νέος προπονητής στόν ΉΡΑΚΛΗ Ξυλοκάστρου!!


Ο Αλέκος Αλεξανδρής, θα κάθεται από αύριο (Πέμπτη) στον πάγκο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου Κορινθίας...

Σίγουρα πρόκειται για έντυπωσιακή είδηση που κάνει … το γύρο της Ελλάδας ήδη,  ή άνάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου από τον Αλέξη Αλεξανδρή.
Ό νέος τεχνικός τού Γηραιού Ξυλοκάστρου,
συμφώνησε με τη διοίκηση του «Γηραιού» μετά από επαφή που είχε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο  νά αντικαταστήσει τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στον πάγκο του συλλόγου προκειμένου να δώσει παραπάνω αίγλη στόν ίστορικό σύλλογο τής δυτικής Κορινθίας. Άναμφίβολα τό ποιος είναι ο Αλέξης Αλεξανδρής δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.Με καταγωγή από το Κιάτο, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση, βρέθηκε στη Βέροια όπου έδειξε το ταλέντο του, για να μεταγραφεί στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα.Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ολυμπιακός, όπου μεσουράνησε, κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο, ήταν εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» και αγαπήθηκε όσο λίγοι.
Επίσης αγωνίστηκε σε Λάρισα, Καλλιθέα και ΑΠΟΠ Κινύρας (Κύπρου), όπου στην τελευταία έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα.
Με την Εθνική Ελλάδος είχε 42 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ έδωσε το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ (1994).
Υπήρξε προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα 2009-2010, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο της Κέρκυρας, του Π.Ο. Ελλασόνα, του Ιάλυσου, του Άρη Αρχαγγέλου.
Τήν έπίσημη "πρώτη" έμφάνισήν του θά τήν κάνει τό Σαββάτο 6/10 όπου θά καθοδηγίσει τόν Ήρακλή Ξυλοκάστρου στήν έκτός έδρας άναμέτρηση μέ τόν Σαρωνικό Γαλατακίου στά πλαίσια τής 2ης άγωνιστικής τού φετεινού πρωταθλήματος τής Α1 κατηγορίας Κορινθίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου