Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΙΟ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06

Ο ταλαντούχος 25χρονος επιθετικός που αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Παλαιόχωρας πέρυσι στον 5οόμιλο της Γ’ Εθνικής, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Κόρινθο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.
Τον Παλιάτσιο εκπροσώπησε ο ατζέντης του, Γιώργος Ζαγοριανός, ο οποίος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και συγκεκριμένα, με τον τεχνικό αρχηγό Γιώργο Βορηνιώτη και αφού συζήτησαν σε καλό κλίμα οι δυο πλευρές ήρθαν σε τελική συμφωνία. Ο άσος από την Αλεξανδρούπολη τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει έτοιμος αναφορικά με τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.
Η ανακοίνωση
Η Κόρινθος ´06 ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Παρασκευά Παλιάτσου! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, την χρόνια που μας πέρασε αγωνίστηκε στον ΑΟ Παλαιόχωρα, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των κάτωθι ομάδων: Χαλκίδα, Πανελευσινιακό, ΑΟ Χανιά, Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Καλοσωρίζουμε τον Παρασκευά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου