Σελίδες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

KOΡΙΝΘΟΣ '06: Σέ συμφωνία μέ Άλέξανδρο Ντερτιλή.

Τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, ή Κορινθος '06                                                                 Oί ίθύνοντες τής όμάδος βρίσκονται σε καθημερινές επαφές για να μπορέσουν να κλείσουν τα τελευταία κενά στο ρόστερ της ομάδας με μοναδικό στόχο να είναι πανέτοιμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Έτσι, πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης και προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας της Κορίνθου ’06 έχουν συμφωνήσει ότι ο πρώην στόπερ του Κρόνου Αργυράδων (Κερκύρας Γ' Έθνική), Αλέξανδρος Ντερτιλής είναι μία περίπτωση που μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Άξιόπιστες πληροφορίες άναφέρουν ότι έχει υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του Κορίνθιου αμυντικού (είχε αγωνιστεί την περίοδο 2016-2017 με τη φανέλα της Κορίνθου ’06) από τους “νεοφώτιστους”! Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντερτιλής κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των κάτωθι ομάδων: ΠΑΣ Κόρινθος, Πέλοπας Κιάτου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ΑΟ Λουτρακίου, Κόρινθος ’06, Νέστος Χρυσούπολης, Διαγόρας Ρόδου και Κρόνος Αργυράδων.
Χωρίς κάρτα υγείας αθλητή ο Αήττητος Σπάτων!
Η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (24/8) μεταξύ της Κορίνθου ’06 και του Αήττητου Σπάτων δεν πραγματοποιήθηκε επισήμως, διότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είχε κάρτα υγείας αθλητή και οι διαιτητές που είχαν οριστεί δεν διεύθυναν τον αγώνα. Έτσι οι προπονητές των δύο ομάδων Παναγιώτης Τζαναβάρας και Μάρκος Στεφανίδης, έβγαλαν τις ομάδες τους στο Στάδιο Κορίνθου για κανονική προπόνηση.                                                                Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε τύπου “οικογενειακό” δίτερμα όπου χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με το γκολ του Ράπτη με εκτέλεση πέναλτι.
Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη η Κόρινθος ΄06 δίνει φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια με ώρα έναρξης 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου