Σελίδες

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Καταγγελία Πέλοπα Κιάτου γιά τήν διαιτησία..

 Ή διοίκηση τού Πέλοπα Κιάτου προέβει σέ καυστική άνακοίνωση γιά τήν διαιτησία τού κ. Μπεκιάρη καί τών βοηθών του στόν άγώνα τής 9ης αγωνιστικής στό ΔΑΚ Κορίνθου κοντρα στόν Τενεάτη Άθικιων (2-2), κάνοντας λόγο γιά έξαίρεση τού έν λογω διαιτητή άπό τούς άγώνες τής όμάδας τού Κιάτου, κρίνοντας τον ώς άνεπιθύμητο.

Ή άνακοίνωση τού Πέλοπα Κιάτου
Σαν Πέλοπας ήμασταν οι πρώτοι που γράψαμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Κορινθιακή Διαιτησία και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε.

Πλην όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά διαιτητών με ειρωνείες προς ποδοσφαιριστές ή παράγοντες της ομάδας μας και μάλιστα επαναλαμβανόμενες. Ο κ. Κωνσταντόπουλος από εδώ και στο εξής είναι ανεπιθύμητος για τον Πέλοπα και με έγγραφο προς την επιτροπή θα εξαιρεθεί δια παντός από παιχνίδια της ομάδας μας. Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αν δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της και δεν αφουγκράζεται τα παράπονα των ομάδων μπορεί να παραιτηθεί. Επίσης, ο σύνδεσμος διαιτητών μπορεί και πρέπει να μάθει στους διαιτητές να μην καβαλάνε το καλάμι και να ξέρουν να συμπεριφέρονται. Βλέπετε ότι δεν στεκόμαστε στα λάθη που μπορεί να γίνουν και πιστεύουμε ότι δεν είναι εσκεμμένα εις βάρος της ομάδας μας όσο στη συμπεριφορά.  Τέλος, εμείς σαν Πέλοπας στηρίζουμε το έργο της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η ομάδα μας να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου