Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΠΑΜΒΟΧΑ'Ι'ΚΟΣ: Τεχνικη ηγεσια που κερδιζει δεν αλλαζει !!

 Ξεκινησαν οι ανακοινώσεις τού ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ για ανανεώσεις & μεταγραφές για την σεζόν 2024-25.  Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση των ανθρώπων που θα ηγηθούν της προσπάθειας στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Τον προπονητή μας κο Χρήστο Βαρδή & τον βοηθό προπονητή κο Χαράλαμπο Φελέκη όπου με απόλυτη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν ,οδήγησαν την ομάδα μας στην Α2 κάνοντας το αήττητο σε όλη τη σεζόν !  Τους ευχόμαστε καλή σεζόν με επιτυχίες ! 
_n.jpg ΠΑΜΒΟΧΑ'Ι'ΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.jpg   

Ανανέωσε ο αρχηγός Βασιλης Κανάς

Μεσα στις ανανεώσεις των παικτων πρώτος στή σειρά ό αρχηγός της ομαδος Βασίλης Κανάς. Η διοικηση αναφέρει οτι τό νήμα στην νεα σεζόν το κοβει ο αρχηγος Βασίλης Κανάς.Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του διαγώνιου αρχηγού μας Βασίλη Κανά για την σεζόν 2024-25 στο ρόστερ της ομάδας μας για την Α2 .
Καλή σεζόν Βασίλη ,χωρίς τραυματισμούς & με πολλές επιτυχίες   
_n.jpg ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑ'Ι'ΚΟΣ.jpg   

Η διοικηση του ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ εξεδωσε νεα αναοκοινωση αναφέροντας οτι <  Ανανέωσε ο πασαδόρος μας
Η Διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του πασαδόρου μας Νίκου Αναγνωστόπουλου .  Ο Νίκος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση & έτσι θα είναι παρών & την νέα σεζόν όπου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την επίτευξη του στόχου . Νίκο ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες & χωρίς τραυματισμούς >
n.jpg ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου