Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΟ

Σημαντικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πάρθηκαν σήμερα Πέμπτη 25/6
 στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, όπου .πέρα του γεγονότος , σχετικά με την άνοδο δύο ομάδων από τους ομίλους μπαράζ των πρωταθλητών των τοπικών ενώσεων , δηλαδή άνοδο από την ερχόμενη σεζόν 28 ομάδων στην εθνική κατηγορία ,αποφασίστηκε να επιτρέπεται και η συμμετοχή τριών παικτών άνω των 33 ετών στην ενδεκάδα κάθε συλλόγου.
Εξάλλου δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα έχουν τα σωματεία μέχρι τις 5 Αυγούστου, η σέντρα ορίστηκε για 6 Σεπτεμβρίου. και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου. Ο καταρτισμός των ομίλων θα διεξαχθεί μετά το πέρας της προθεσμία των δηλώσεων (όπως είναι φυσικό) σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ομοσπονδία.Έπίσης
Με άπόφαση της ή εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την εισήγηση του κ. Μ. Τζανόπουλου για την αύξηση σε 28 (από 14) των ομάδων που θα προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Αυτό σημαίνει οτι από την νέα περίοδο θα προβιβάζονται στην Γ” Εθνική κατηγορία οι δυο πρώτες ομάδες των ομίλων μπαράζ ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου