Σελίδες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.......

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο Αργύρης Λίβας, ο γνωστός δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα

κοντά στο σπίτι του και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.
Τα ευχάριστα νέα ευτυχώς έρχονται από το Metropolitan στην εντατική μονάδα του οποίου νοσηλεύεται το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λίβας έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την κινητικότητα του, αφού υπήρχε προβληματισμός για τη μία από τις σφαίρες που είχε καρφωθεί στα ισχίο του. Σε περίπου έναν χρόνο θα είναι σε θέση να περπατήσει ξανά κανονικά.
Το άγνωστό παρασκήνιο της επίθεσης είναι όμως αυτό που συγκλονίζει.
Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους που εξετάζουν την υπόθεση το περιστατικό συνδέεται απολύτως με το ποδόσφαιρο, αφού ο κ. Λίβας δεν είχε άλλες υποθέσεις ανοιχτές.
Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εικόνα στον τόπο της επίθεσης ήταν συγκλονιστική. Ο Αργύρης Λίβας έφτασε με τη μοτοσυκλέτα του περίπου 50 μ. πριν από το σπίτι του που βρίσκεται σε αδιέξοδο στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα οι δύο κουκουλοφόροι, που κλότσησαν τη μηχανή του και τον έριξαν κάτω.
Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό και όλες οι κινήσεις μελετημένες.
Οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν δύο φορές τον Αργύρη Λίβα στα πόδια. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ο κ. Λίβας βρήκε την ψυχραιμία να σηκώσει το χέρι του μπροστά στο κεφάλι του και να τους πει «Κάνατε τη δουλειά σας, φύγετε τώρα».
Τότε ο ένας από τους δράστες του απάντησε «Όχι. Τρεις σφαίρες» και τον πυροβόλησε ξανά.
Η αστυνομία κάνει προσπάθειες να ερευνήσει το περιστατικό, αλλά το γεγονός ότι ο Αργύρης Λίβας ήταν δικηγόρος πάρα πολλών ομάδων, από τη Σούπερ Λίγκα μέχρι και την Γ” Εθνική κάνει πολύ δύσκολη αυτή την προσπάθεια και την εξακρίβωση του ποιος έδωσε την εντολή στους δύο εκτελεστές, που θεωρείται βέβαιο ότι εκτελούσαν συμβόλαιο.
Πηγή: inpaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου