Σελίδες

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Άνανεωσε ό Περαχωρήτης

Όταν ή "συνταγή είναι καλή καί τό θέαμα πολύ καλό" τότε δέν..'αλλάζεις συνταγογράφο !

Έτσι λοιπόν ό σύλλογος των Αθικίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, μετά την πετυχημένη φετινή πορεία. Παράλληλα, επεκτάθηκε και η συνεργασία με τον γυμναστή Επαμεινώνδα Οικονόμου, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, μόνο ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τενεάτη:
«Συνεχίζουμε την πορεία μας από εκεί που μας σταμάτησε ο covid 19.
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο με το επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο της σεζόν 2019-2020.
Έτσι στο τιμόνι της ομάδας του Τενεάτη θα βρίσκεται ο επιτυχημένος τεχνικός κύριος, Περαχωρίτης Αθανάσιος και ο «υπεύθυνος για την εξαιρετική φυσική κατάσταση των παικτών μας της προηγούμενη σεζόν» γυμναστής μας κύριος, Οικονόμου Επαμεινώνδας.
Η οικογένεια του Τενεάτη αισθάνεται διπλή υπερηφάνεια διότι και οι δύο έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο σύλλογο και είναι κομμάτι αυτού.
Επίσης το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι της ομάδας  ευχαριστούν τον Επαμεινώνδα για την πολυετή  αγωνιστική του προσφορά προς τον Σύλλογο.
Είναι τιμή μας που φόρεσες την φανέλα της ομάδας μας… παιδιά με τέτοιο ήθος και χαρακτήρα σπανίζουν στη σημερινή εποχή… Ο κόσμος του Τενεάτη σε ευχαριστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου