Σελίδες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρελθόν ο Αντριαν Μπαρμπολούτσι, νεος προπονητης ο Ηλιας Φυντάνης

 Παρελθόν από τον ΠΑΣ Κόρινθος  αποτελεί ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι που πλήρωσε το μάρμαρο μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ελλάς Σύρου!  Ο πρώην πια προπονητής της Κορίνθου είναι αυτός που πληρώνει τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους Διοικούντες της Ομάδας ήταν οι 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια και ενόψει του ντέρμπι με το Αργος θέλησαν να σε αυτή την φάση να αλλάξουν τον προπονητή.

Ανακοινωση 
<Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την λύση συνεργασίας - κοινή συναινέσει - με τον προπονητή Αντριάν Μπαρμπολούτσι . Τον ευχαριστούμε γιά όλα όσα πρόσφερε στήν όμαδα μεχρι τωρα και τού ευχόμαστε καλή τύχη στήν καριέρα του.>


Νέος προπονητης ο Ηλιας Φυντάνης
Αμεση ηταν η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΣ Κόρινθος με την διοικηση να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ηλία Φυντάνη.

Συγκεκριμένα σε αντικατάσταση προπονητή προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά τήν συντριβη στήν Σύρο, με την διοίκηση του Αλέξη Κούγια να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ηλία Φυντάνη. ό όποίος ανέλαβε καθήκοντα άπό τήν περασμενη Δευτέρα  11 Μαρτίου.   Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:                                                                                                   «Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Φυντάνη. Ο 61χρονος Καλαματιανός προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα χρέη του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό το Σάββατο!  Ο Ηλίας Φυντάνης είναι επαγγελματίας προπονητής και κάτοχος UEFA PRO Coaching Licence. Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως : Βύζας Μεγάρων, Πανηλειακός, Ηρακλής Ψαχνών, Παναχαϊκή , Ιαλυσός, Αστέρας Βλαχιώτη , Α.Ε.Λ. , Ασπρόπυργος και Ηρόδοτος.

Coach σου ευχόμαστε καλή αρχή και μόνο επιτυχίες!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου