Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: "Τριπλό Μπαμ" με σούπερ μεταγραφάρες !!

 Η διοικηση του Αστερα Δερβενιου πραγματοποίησε τρεις σπουδαίες μεταγραφές με ποδοσφαιριστές Έλληνες πού άγωνιζονταν 'η εχουν αγωνιστει σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού καί λογω διαφορων σχεσεων με παραγοντες του Δερβενίου, αποφάσισαν να αγωνιστούν στην νεα ποδοσφαιρικη περιοδο με τήν φανέλα τού ιστορικου Αστερα.

Εχουμε και λεμε, ο Αστερας Δερβενιου ανακοινωσε την μεταγραφή τού αμυντικου μεσου Παναγιωτη Παπαδάκη (  Ο Παναγιώτης Παπαδάκης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε Oratory youths, Vittoriosa stars και Kalkara united F.C. (Μάλτα). Ταυτόχρονα εργαζόταν ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.).
Επισης η διοικηση ανακοινωσε την μεταγραφή τού Κωνσταντινου Μεγαρίτη (  Ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης ξεκίνησε την καριέρα του από' τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Μεταπήδησε σ' αυτές του Ολυμπιακού, που κατέκτησε 3 (συνεχόμενα) πρωταθλήματα Νέων, ενώ υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Κ23 της Αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ. Τη σεζόν 2020-21 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Κηφισιάς πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Τη χρονιά 2021-22 αγωνίστηκε στην Προοδευτική και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όντας αρχηγός, οδηγώντας την ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού στη Superleague 2. Έχει αγωνιστεί και σε Χανιά, Αιγάλεω, Ναύπλιο 2017, Μαρκό.).
Καί τέλος η διοίκηση ανακοίνωσε επίσης την μεταγραφή τού Θεόφιλου Παναγου Ο Θεόφιλος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί σε όμαδες της Γ' Εθνικής και της Superleague 2, όπως Αετός Οφρυνίου, Κέρκυρα και ΑΟ Πόρου. )
_n.jpg ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΡΝΙΟΥ.jpg  n.jpg ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.jpg  _n.jpg ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου