Σελίδες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ Σαρωτικες ενισχυσεις καί μεταγραφές στο ποδοσφαιρικο τμημα

 Οί "Ροσονιερι" τού Χιλιομοδίου περνουν σε μια νεα έποχή σαρωτικων ενισχύσεων ανεβάζοντας επιπεδο της ομαδος σέ ποστα καί μεταγραφικες κινησεις που δεν μας ειχαν συνηθίσει μεχρι τωρα, 'η μαλλον μας εχουν προετοιμασει για τόν τρόπο που κινούνται το τελευταίο διαστημα. Αλλαγές που αφορούν την δομή της ομάδας, το οργανόγραμμα εκείνων που είναι αφανείς για τον πολύ κόσμο/οπαδούς αλλά κάνουν την καλύτερη δουλειά.

Εχουμε καί λεμε, Η διοικηση δια στοματος προεδρου Τάσου Δράκου ανακοινωσε την εισδοχή στό οικονομικό έπιτελείο τού εμπειρου παράγοντα Μιχάλη Γαλάνη !!
Παράλληλα την αναληψη της θέσης τού γενικου αρχηγου της ομαδος απο τόν δοκιμασμενο κι επιτυχημενο Κώστα Λουκο !!
Επισης την αναληψη της θέσης του τεχνικου διευθυντη της ομαδος απο τόν παλαιμαχο ποδοσφαιριστη Κώστα Λαθουρη !!
Μεταγραφές 
Ύστερα από εξαιρετικές ενέργειες του Γ. Γραμματέα Γιάννη Τσουμανη η ομάδα μας απέκτησε τον 25χρονο Διεθνή αμυντικό μέσο STEFAN ABARA. ( Πρωταθλητής στις U 15 και U 20 του Ολυμπιακού και παράλληλα Διεθνής στις U 17 και U 20 της Εθνικής Αλβανίας. Αγωνιστηκε επίσης σε Αηττητο Σπάτων Β' Εθνική, Αχαρναίκο και Ακράτητο Γ' Εθνική.
Τη σεζόν 2022-23 αγωνιστηκε στην KF Oriku(Β' Εθνική Αλβανίας).
Την επόμενη χρονιά στην FK Tomori Berat ενώ στο μεσοδιάστημα πήγε με μεταγραφή στην FK Kukesi (Superleague Αλβανίας). Οικογενειακοι λόγοι τον ανάγκασαν να επιστρέψει Ελλάδα.)
Επισης ο Ατρομητος ανακοοίνωσε μια πολυ σημαντικη μεταγραφή. Προκειται για τον 32χρονο κορυφαιο επιθετικό και αρχισκορερ της Δυτικης Αττικής ΣΤΈΛΙΟ ΣΕΡΕΠΑ. (Στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Β ' και Γ' Εθνική με Θρασύβουλο Φυλής, Αστέρα Μαγούλας, Μανδραικο, Ιωνικό, Ακράτητο, ΑΟ Μυκόνου, Βυζα Μεγάρων, Αηττητο Σπάτων, Πανελευσινιακο, Ασπρόπυργο και Αχαρναίκο.)
Ακομη ο Ατρόμητος ανακοίνωσε δύο ακόμη μεταγραφές. α) Προκειται για τον 22χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικο ΓΙΏΡΓΟ ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗ. (Γέννημα - θρέμμα του Αχαρναικου, με πολλές συμμετοχές σε Γ' Εθνική και Α' ΕΠΣΑΝΑ, θα βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια της ΟΜΆΔΑ μας.)
β) Τόν έμπειρο αμυντικό ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΤΣΗ (που θα βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια της ομάδας μας.Αγωνιστηκε σε Β' και Γ'. Εθνική με Εθνικό Πειραιώς, Παναχαϊκη,Αίας Σαλαμίνας, Αιγάλεω, Απόλλων Αθηνών, Α. Ε Ερμιονίδας, Βυζα Μεγάρων, Α.Π.Ο Κερατσίνι και Ακράτητο.)
n.jpg STEFAN ABARA ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ.jpg  n.jpg ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΡΕΠΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ.jpg  n.jpg ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΤΣΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου