Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τό πάλεψε ό Ήρακλής μέ τόν Τενεάτη, άλλά...έχασε 1-3

Στήν άναμέτρηση τής 28ης άγωνιστικής ό Ήρακλής Ξυλοκάστρου ύποδέχθηκε τόν φορμαρισμένο Τενεάτη Άθικίων,...
σέ ένα μάτς άμφίροπο άφού ή έντελώς νεανική όμάδα τών "πρασίνων" προσπάθησε νά πετύχει κατι καλύτερο άπό μία άκόμη ήττα. Δυστηχώς δέν τήν άπέφυγε, άλλά άφησε καλές έντυπώσεις, δείχνοντας ότι δικαιούτο κάτι καλύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ  με κεφαλιά του Κάτσικα (7’), μετά από σέντρα του Κακούρου, ενώ στη συνέχεια είχαν κάποιες ακόμα ευκαιρίες με τους Κάτσικα, Σινάνι και Τζαναβάρα Επ., για να γίνει τελικά το 1-1 με κοντινή προβολή του Κουρούμαλη Κ.Π., δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Η ομάδα των Αθικίων κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χισολάρι Δ., με το 1-2 να μην αλλάζει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ξυλοκάστρου έδειξαν κάποια καλά πράγματα και κυρίως με τον Κουρούμαλη Κ.Π., απείλησαν την εστία του Οικονόμου Αν., για να έρθει στο 75’ ο Παναγόπουλος με κοντινή προβολή, μετά από κόρνερ του Δουβή, να διαμορφώσει το τελικό 1-3 και να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Τενεάτη Αθικίων.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Καραγκούνης, Μπελεσιώτης, Κουρούμαλης Γ., Σαρανταυγάς, Κουρούμαλης Κ.Α., Κουρούμαλης Κ.Π., Καλύβας, Μποτώνης, Κορδαλής, Ξενόπουλος, Κόλα
Έπαιξαν και οιΖήσης, Γκολφόπουλος
  ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Οικονόμου Αν, Κακούρος, Χισολάρι Δ., Μαρινός, Σενής, Δουβής, Σινάνι, Λέκκας, Οικονόμου Π., Τζαναβάρα Επ., Κάτσικας
 Έπαιξαν και οι: Παναγόπουλος, Γκότσης, Διδασκάλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου