Σελίδες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Στα πεταχτά....

@ Ντέρμπι πάλι στο ξυλοκαστρο αυτη την φορά ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Πέλοπα Κιάτου. Ο μεν γηπεδούχος προέρχεται από μια ταπεινοτικη ήττα από τον συντοπίτη του Πανκαμαριακο, ο δε φιλοξενούμενος από εντός έδρας νίκη έστω και δύσκολα επί της Ελλάς Βέλου όπου παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογιας!
@ Διερωτονται πολλοί γιατί αυτή η " καθυζηση" του Ηρακλή σε μισά ματς μέχρι τώρα του πρωταθλήματος..? Άραγες τι μπορεί να φταίει..? Όταν μάλιστα πριν τον αγώνα με το Καμάρι είχαν...χαρτζιλικοθει..? Πολλές οι απορίες...
@ Το Σαββατο με τον Πέλοπα θα αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά..? Ιδωμέν...
@ Με καινούργιο προπονητή θα πάει στο Κιατο ο Πανκαμαριακος ! Προσέλαβε τον Παναγιώτη Τσαμη που ήταν γυμναστής στην Κόρινθο '06 ! Για να δούμε θα τα καταφέρει απέναντι στην Θύελλα Κ.Διμηνιου..?
@ Η Θύελλα Πετριου την περασμένη Τεταρτη νίκησε εκτός έδρας για το Κύπελλο κόντρα στον Άρη Βοχαικου με 1-2 !!! Το Σαββατο παίζει εντός με τον ΠΑΣ Κορινθος για να δούμε θα ξεφύγει από την τελευταία θέση που βρίσκεται..?
@ Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Λουτράκι με αφορμή την διατησια.... Εν όψη μάλιστα του αγώνα με τον ΑΟ Ζευγολατιο... Περίεργο ...? Παντως διατηρώ κάποιες αμφιβολίες μετά μάλιστα το διαζύγιο με τον Σωκράτη Πετρου....
@ Αναβλήθηκε ένα ματς στο Κυπελλο για την προσεχή Τετάρτη 20/11 ΑΕΤΟΣ Κρυονεριου - Αγ.Θεοδωροι λόγω πενθους ...
@ Μαθαίνω ότι εκεί στο Χιλιομοδι άπαντες είναι κοντά στην ομάδα και ο Ατρόμητος πάει σφαιρα για άνοδο!! Αχαστος ο Πέρρας !!! Μπράβο σας!!!

Άντε καλό Σ/ Κ σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου