Σελίδες

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ήττα - Σόκ έντός γιά Πέλοπα Κιάτου

Σπουδαίο «τρίποντο» πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, επικρατώντας 1-3 του Πέλοπα μέσα στό Κιάτο και έκανε ένα ακόμα βήμα για την απευθείας παραμονή του στην κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι», πέτυχαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους, δείχνοντας ότι διανύουν και περίοδο φόρμας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Στυλιανίδη, έπειτα από πάσα του Θεοδώροπουλου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν εκ νέου, για το 0-2, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Πανουτσόπουλο.
Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έφτασε και στο 0-3 πριν το ημίχρονο, αυτή τη φορά με τον Θεοδωρόπουλο να χρήζεται σκόρερ και τον Στυλιανίδη να είναι ο δημιουργός.
Οι γηπεδούχοι είδαν τον Καλογερή να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Λίλιου, ενώ στην επανάληψη, μείωσαν αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πράττου, σε παράβαση που κέρδισε ο Παπαβασιλείου και στη συνέχεια έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Πράττο, Σελλά, Δάνη, ενώ τεράστια ευκαιρία χάθηκε όταν ο Λίλιος βρέθηκε απέναντι από τον Καλογερή, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Λουτρακίου είπε «όχι» και στην επαναφορά το πλασέ του Πράττου, απομάκρυνε ο Ολαράσου την μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Βαραβέρη, ενώ και ο Θεοδωρόπουλος δεν κατάφερε στις αντεπιθέσεις που βρέθηκε σε θέση βολής, να σκοράρει.
Ο Πέλοπας, αιφνιδιάστηκε και όταν προσπάθησε να γυρίσει στο ματς, είδε τον Καλογερή όποτε χρειάστηκε, να λέει «όχι» και να κρατά την ομάδα του όρθια.
Πλέον ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την απευθείας παραμονή του στη κατηγορία, ενώ ο Πέλοπας υπέστη μια ήττα που δεν στοιχίζει, έχοντας και κάποιες απουσίες.
 ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ριζάι, Βελέντζας Κ., Βράκας (46’ Δεδάκης), Κοντάκης, Δάνης, Μυργιώτης Αθ., Μαζαράκης (70’ Σωτηρόπουλος), Παπαβασιλείου, Σελλάς, Λίλιος, Πράττος
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Βαραβέρης, Σέγκας, Παντελέου, Βλάσσης, Παπαδημητρίου, Κυριαζής (80’ Κατσιάπης), Πανουτσόπουλος (65’ Ράτης), Στυλιανίδης (55’ Μούτσος), Θεοδωρόπουλος, Ολαράσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου