Σελίδες

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ, ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 !!

Μέσα από μια δύσκολη έδρα όπως είναι τό γήπεδο Ξυλοκάστρου, πέρασε η Κόρινθος 2006, καθώς επιβλήθηκε 0-2 του Πανκαμαριακού και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση τού πίνακα της βαθμολογίας, όπου και «συγκατοικεί» με τον ΑΟ Ζευγολατιό, του οποίου όμως  ύπερτερεί στην ισοβαθμία! Το ματς ήταν αρκετά δυνατό, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες στό α' μέρος μέρος με τούς Δημητριάδη και Λίλιο, ενώ ό γηπεδούχος Πανκαμαριακός, «άγγιξε» το γκολ...
μόλις στό (3') μέ τόν Καραγιάννη, ένώ ο Ντοντάη (45') με απευθείας εκτέλεση φάουλ ή μπάλα βρήκε τήν συμβολή τών δοκών καί ανάγκασε το νεαποκτηθέντα τερματοφύλακα Ούσιο, σε εντυπωσιακή επέμβαση!Το 0-1 ήρθε λίγο πριν τη λήξη τού 'α μέρους (39') με τον Πέτρο Δημητριάδη να νικά τον Πετρόπουλο και να φτάνει τα 15 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ λίγο αργότερα (42') ο Αργύρης Αράπογλου μετά από σέντρα του Φίλη, πέτυχε μέ πλασέ και το 0-2.!
Στην επανάληψη, οι παίκτες της Κορίνθου 2006 έχασαν και πάλι καλές στιγμές, αυτή τη φορά με Αράπογλου (65')  ενώ είχαν και δοκάρι με τον Δημητριάδη(73')
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ λίγο πριν το τέλος του ματς με τόν Ντοντά'ι' (86')  ώστε να μειώσουν τό σκόρ , χωρίς όμως επιτυχία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Φίλης,ήταν κατά τήν άποψή μας ό καλύτερος τών φιλοξενουμένων άφού με τίς νέες  ασίστ πού μοίραζε, έφτασε τις 12 στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του κλάση και φυσικά δίκαια είναι ως τώρα ο κορυφαίος αριστερός οπισθοφύλακας και εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Πετρόπουλος, Παναγουλόπουλος, Δεσποτέλης, Κλουτσινιώτης, Τακουμάκης, Σκούρας, Τουμπανάκης (56’ λ.τρ. Τσιπάς) (83’ λ.τρ. Καραγιάννης), Σωτηρόπουλος, Χρόνης, Ντοντάη, Ενό (55’ Τσάκα)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Ούσιος, Παππάς Γ., Φίλης, Παππάς Τ., Τζανετής, Μητρόπουλος (74’ Βλάσσης), Κόκκας (82’ Δρόσος), Ντερτιλής, Αράπογλου (65’ λ.τρ. Μπουλούμπασης), Δημητριάδης, Λίλιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου