Σελίδες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

"ΠΟΛΥΒΟΛΟ" Ο ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 6-0 ΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ

5 Γκόλ ό Άντωνόπουλος!!

Όμάδα άνώτερης κατηγορίας, ο ΑΟ Ζευγολατιού συνέτριψε με 6-0 το Σπαθοβούνι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Κόρινθο 2006. Μεγάλος πρωταγωνιστής ό πΠαναγιώτης Άντωνόπουλος, που σημείωσε 5 γκολ, φτάνοντας τα 9 συνολικά στόν πίνακα τών σκόρερς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπούκη, μετά από σέντρα του Γεώργαρη και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Παναγιώτης Αντωνοπουλος, ο οποίος πέτυχε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Καραϊνδρου και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ανέβασε το σκορ στο 3-0, εκμεταλλευόμενος νέα ασίστ του Γεώργαρη. Να σημειωθεί, ότι ο Μπούκης είχε και δοκάρι, όσο το σκορ ήταν 1-0.
Στην επανάληψη τού άγώνα δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι παίκτες του ΑΟΖ ήταν εμφανέστατα ανώτεροι και ο Αντωνόπουλος σημείωσε και το 4-0 από πάσα του Παινέση, με τους δύο παίκτες να συνεργάζονται και για το 5-0.Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, με το 5ο προσωπικό του τέρμα, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του.
 ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Ντόκο, Βελέντζας Δ., Σπυρόπουλος, Παπαϊωάννου, Παινέσης Αλ., Καραϊνδρος Γ., Γεώργαρης Ι., Αυγέρης, Αντωνόπουλος Π., Μπούκης
Έπαιξαν και οι: Δαλιάνης, Δανιήλ Ε., Ραπουσάι
 ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Καραμήτος Γ., Μαγγίνας, Αργυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γόγολας Χ., Σενής, Παρασκευόπουλος, Στεργιόπουλος Γ., Καραμητος Ι., Λέπεντζης, Παπαϊωάννου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου