Σελίδες

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Στους «4» του Κυπέλλου Κορινθίας βρίσκονται ήδη οι Άγιοι Θεόδωροι, οι οποίοι επιβλήθηκαν 3-2 της Κορίνθου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Χρυσίνη,(0-1) με τους παίκτες του Τάσου Πέρρα να φέρνουν το ματς στα ίσια (1-1) με γκολ του Μπράνκο.
Η Κόρινθος είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Καραβά, με τον Ντερβίσι στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Στην επανάληψη, η Κόρινθος ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Πεπονή, με τον κ. Νεοφυτιάδη να αφήνει το ματς να συνεχιστεί, καί με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή και πάλι με τον Μπράνκο. Οί Άγιοι Θεόδωροι έφτασαν και στο 3-1 με τον Γκοτζιά, με τους φιλοξενούμενους νά διαμαρτύρονται γιά οφσάιντ,ένώ στή συνέχεια το τελικό 3-2 να διαμορφώνεται λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν μετά από φάουλ του Καραβά, ο Ντερβίσι από κοντά, νίκησε τον Διάσσινο.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση, ενώ η Κόρινθος έχασε και το 2ο φετινό της στόχο, καθώς και στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω.
Πάντως οι άνθρωποι τής Κορίνθου έχουν πολλά παράπονα άπό τη διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, αλλά καί τίς υποδείξεις του βοηθού κ. Τσοχαντάρη.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Διάσσινος, Νικολάου Γ. (85’ Γκιόκας), Μούκας, Καλογήρου (46’ Γκοτζιάς), Νικολάου Ο., Καραμαλέγκος, Μπαστούνης, Πάτρας, Αντωνίου (40’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Οικονόμου Α., Μπράνκο

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πανούσης, Μαυρέλης, Χρυσίνης, Πιτερός, Καραβάς, Ντερβίσι, Παππάς Γ., Πεπονής, Φραγκάκης, Μέτσκα, Αγγελής

Έπαιξαν και οιΔήμας, Κρούγιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου