Σελίδες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ

Άκόμη μία προσπάθεια τών νεαρών παικτών τού έλειπή Ήρακλή Ξυλοκάστρου στέφθηκε μέ μία..ήττα, αύτή τήν φορά στό γήπεδο "Γιάννης Στέφας" στά Ίσθμια Κορινθίας μέ άντίπαλο τόν Όλυμπιακό Λουτρακίου πού δίνει τή δική του μάχη γιά παραμονή στήν κατηγορία.
Αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή Ξυλ/στρου, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».
Μάλιστα δημιούργησαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά οι Ψυχογιός και Ξενόπουλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Από την άλλη πλευρά, οι Θεοδωρόπουλος και Παπαδημητρίου ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ, από πλευράς Ολυμπιακού Λουτρακίου.Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελικά άνοιξαν το σκορ (43’), με τον Θανάση Θεοδωρόπουλο, να κάνει μια σέντρα σουτ, η οποία με τη βοήθεια και του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Καραγκούνη, που δεν κατάφερε να απομακρύνει.Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι γενικά ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες κυρίως με τον Θεοδωρόπουλο για το 2-0, για να έρθει τελικά το γκολ στο 72’ με τον Αγγέλου να πλασάρει στην έξοδο τον Καραγκούνη, έπειτα από όμορφη ασίστ του Θεοδωρόπουλου.Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν ίσως τον καλύτερό τους παίκτη για τα επόμενα ματς, καθώς ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (82’), για εξύβριση σε αντίπαλο.
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Σέγγας (75’ Γκαρμίρης Ν.), Τόσκα, Παντελέου, Βλάσσης, Παπαδημητρίου Ν. (80’ Κουτρούλιας), Ολαράσου, Πανουτσόπουλος (86’ Κατσιάπης), Κυριαζής, Θοδωρόπουλος, Αγγέλου
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Καραγκούνης, Μποτώνης, Πιέτρι, Κουρούμαλης Γ., Χαντης, Κουρούμαλης Κ., Καλύβας, Ξενόπουλος, Ψυχογιός, Τσόκαρης, Σαρανταυγάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου